Tillbaka till alla evenemang

Makramé workshop på Butik Kalcit

FULLBOKAD!

Varmt välkommen till denna gnistrande och kreativa workshop i makramé med Julie Boajé i trädgården hos Kalcit. Under workshopen kommer du att lära dig makraméns grundtekniker och knutar samt tillverka din alldeles egen väggbonad som du även knyter in kristaller i. Kristallerna och hela ditt färdiga alster kan bli till en magisk inredningsdetalj, fylld med dina positiva intentioner och det du vill manifestera in i ditt liv.

Julie börjar med en genomgång av grundknutar och mönster samt lite tips och trix, bra att känna till när du knyter. Därefter får du börja utforma och knyta din väggbonad. Julie visar olika alster som inspiration och finns tillhands under hela workshopen för att hjälpa dig med teknikerna och att åstadkomma ett vackert resultat.
Efter workshopen tar du självklart med ditt handknutna alster hem och om du vill finns möjlighet att köpa till mer garn för att fortsätta knyta hemma. Knutarna och teknikerna som du lär dig går att variera i det oändliga.

Att knyta makramé är både meditativt och terapeutiskt och framförallt väldigt roligt. Med dina händer, kristaller, organiska material, garn och knutar kan du skapa fantastiska konstverk fyllda med positiv och helande energi.

Inga förkunskunskaper behövs och alla åldrar är välkomna.

Att ta med:

  • en gren ca 55-65 cm lång att knyta en väggbonad från.

  • en sax, skönt att ha en egen.

  • dricka, frukt eller lite mellis ifall du behöver. Lättare fika finns även till försäljning i Kalcits café denna dag.

Materialkostnad tillkommer. Ett garnnystan på 100 meter kostar från 120 kr till 140 kr och räcker till en väggbonad.
Vill du köpa till kristaller att fästa i din väggbonad finns hela Kalcits butik öppen för dig. Du erbjuds en rabatt på kristaller för din väggbonad denna dag.

Plats: Kalcit, Österskärsvägen 25 i Österskär
Tid: Lördagen den 1/7 kl. 13:00-15.:30

Pris: 450 kr/person, Bokning görs här via bokadirekt.se . Betalning sker via swish till nummer 123 513 93 40 inom 2h för att bekräfta din bokning.

Kommer bli en superhärlig dag! Varmt välkommen!

Julie Boajé som håller denna magiska workshop driver varumärket Makrame by Julie. Instagram: https://www.instagram.com/makramebyjulie/ Om du har frågor kring denna workshop, maila julie@kbtfabriken.se