Tillbaka till alla evenemang

Makramé Workshop Södermalm Kristallrummet

  • Kristallrummet 5 Hökens gata Stockholm, Stockholms län, 116 46 Sweden (se karta)

Varmt välkommen till denna kreativa workshop med Julie hos oss i Kristalltemplet.
Du kommer lära dig makraméns grundtekniker och knutar samt att skapa fantastiska väggbonader som du även knyter in kristaller i. Kristallerna och hela ditt färdiga alster blir till en magisk inredningsdetalj fylld med dina positiva intentioner och det du vill förstärka i ditt liv.

Workshopen inleds med en kort guidad meditation för närvaro, kreativitet och glädje samt känna in vilka intentioner du önskar manifestera i ditt alster.

Sen hålls en genomgång av grundknutar och mönster samt lite tips och trix, bra att känna till när du knyter.
Därefter får du börja utforma och knyta. Julie visar olika alster som inspiration och finns tillhands under hela workshopen för att hjälpa dig med teknikerna och att åstadkomma ett skimrande resultat.
Efter workshopen tar du självklart med din fantastiska handknutna kristall-makramé hem och om du vill finns möjlighet att köpa med material för att fortsätta knyta hemma. Knutarna och teknikerna som du lär dig går att variera i det oändliga.
Att knyta makramé är både meditativt och terapeutiskt och framförallt väldigt roligt. Med dina händer, kristaller, organiska material, garn och knutar kan du skapa fantastiska konstverk integrerade med positiva intentioner och helande energi.

Inga förkunskunskaper behövs och alla åldrar är välkomna.

Ta med:
En fin gren eller en stång att knyta din väggbonad från.
En sax. Skönt att ha en egen.
Frukt eller lite mellis ifall du behöver. Under workshopen bjuder vi på kaffe, te och saft.

Plats: Hökens gata 6
Tid: 13-16

Materialkostnad tillkommer utöver anmälningsavgiften.
Ett garnnystan 150 kr (100 m, räcker till en medium/large väggbonad). Vill du köpa till kristaller erbjuder vi en rabatt under workshopen.

Julie har med ett litet urval av makrame´-material till försäljning ifall du önskar köpa med och fortsätta knyta hemma. Makramé kan nämligen att vara lite beroendeframkallande.

Hjärtligt välkomna hälsar Julie och Kristallrummet.

Tidigare evenemang: 26 november
Makramé Workshop Södermalm Oh La Moon
Senare evenemang: 20 mars
Makramé Kurs Södermalm Kristallrummet