Tillbaka till alla evenemang

Makramé Workshop Södermalm Oh La Moon

  • Makramé Workshop 31 Krukmakargatan Stockholm, Stockholms län, 118 51 Sweden (se karta)

Vill du lära dig grunderna i makramé samt hur du kan smycka dina alster med vackra kristaller. Då är denna workshop något för dig! 

Du kommer lära dig olika tekniker och knutar i makramé för att kunna skapa magiska konstverk som du fäster och knyter in kristaller i. Vi kommer börja med en kort guidad meditation för att landa inåt och känna vilken intention och kreativitet vi har för dagen. Därefter får du börja utforma och knyta. Jag visar olika alster som inspiration och finns tillhands under hela workshopen för att hjälpa dig med teknikerna och att åstadkomma ett lyckat resultat. Efter workshopen tar du med ditt/dina handknutna alster och om du vill finns möjlighet att köpa material för att fortsätta knyta hemma. Knutarna och teknikerna som du lär dig går att variera i oändlighet i dina framtida projekt.

Ta med: 

★ En fin pinne, gren eller en stång att knyta din väggbonad från. 
★ En sax
★ Frukt eller mellis ifall du behöver. Vi bjuder på kaffe och te. 

Kom precis som du är då allt material som behövs finns att köpa på plats. Det kommer finnas kristaller som ingår i priset, men vill du köpa till andra kristaller har vi denna kväll en rabatt. Garnnystan att knyta med finns att köpa på plats. 

Pris för deltagande är 650 kr per person.

Materialkostnad tillkommer: 
★ Ett garnnystan kostar 150 kr (100 m, räcker till en medium/large väggbonad).

★ Antal platser: 12 st
★ När: Söndagen den 26 november kl 13:00-16:00
★ Plats: Krukmakargatan 31, Södermalm Stockholm

Vi ser så mycket fram emot att träffa dig Moon Friend!

Fram till 48h innan workshopen startar har du fri avbokning. Avbokar du efter detta erhåller vi hela avgiften. För att avboka, maila till hi@ohlamoon.se så hoppas vi att vi kan ses på ett annat tillfälle istället <3

LOVE!! Oh La Moon & Julie Boajé

Tidigare evenemang: 19 november
Makramé Workshop Ekerö november
Senare evenemang: 11 december
Makramé Workshop Södermalm Kristallrummet