Tillbaka till alla evenemang

Halvdags-retreat med Mindfulness Aromaterapi och Skogsbad

  • KBT-Fabriken Ekerö Hälsorum 131d Bryggavägen Ekerö, Stockholms län, 178 51 Sweden (se karta)

Önskar du egentid och avslappning som ger dig mer energi och ökar ditt inre lugn? Längtar du ibland bort från vardagens intensitet, deadlines och att-göra-listor?

Då är du hjärtligt välkommen på en ljuvligt lugnande och återhämtande lördag i oktober där du får ägna dig åt att stärka kropp och själ med mindfulness, meditation, aromaterapi samt ett läkande skogsbad på vackra Ekerö.

Retreaten inleds med en kopp immunförsvarsstärkande ört-te och en sittande andningsmeditation.

Därpå öppnar Cajsa upp en ljuvlig värld för oss, fylld av kunskap kring eteriska oljor ur den växtbaserade livsstilen. Du får lära dig hur du kan använda eteriska oljor för ditt välmående och i din vardag. Du får tillverka två unika produkter av etriska oljor som du sedan använder under djupavslappningen och skogsbadet. Dessa produkter är även din gåva som du får med dig hem.

Sedan landar vi på yogamattan för övningar och meditationer ur medicinsk yoga och mindfulness. Julie guidar till djupavslappning som aktiverar de lugnande och självläkande systemen i våra kroppar, hormonellt och i vårt nervsystem.

Efter djupavslappningen bjuds vi på en näringsrik och läckert fika.

Därefter klär vi på oss varma kläder för att avsluta retreaten i skogen. Ett skogsbad är en guidad vandring i lugn skog där vi stannar till på fina platser för varande i stillhet och medveten närvaro. Du kan komma att uppleva djup vila och återhämtning mitt i skogens jordande och läkande kraft. Skogsbadet utförs i stor del i tystnad och avslutas med en stämningsfull eldningsceremoni.

Vi bär kläder efter väder. Öser det ner regn flyttar vi dock skogsbadet till ett annat datum.

Vi blir en grupp på minst 8 personer och max 12 personer.

Tid Lördag 15 oktober kl 13:00-16:30

Plats KBT-fabriken/ Ekerö Hälsorum. Bryggavägen 131. Huset till höger som det står Ekerö Sjöstad på.

Pris 850 kr per person. Betalning sker med swish eller bankkort. Kvitto mailas.

Anmälan till julie@kbtfabriken.se Ange namn på deltagaren/deltagarna och telefonnummer.

En lugnande och stärkande inre resa med fri utsikt över glittrande Mälaren där du får stanna upp och komma i rofylld kontakt med dig själv långt bort från arbete och vardag fylld med intryck, information, och att-göra-listor. Tillåt dig själv egentid och återhämtning för ny kraft och harmoni inför vintern.

Hjärtligt välkomna önskar Cajsa och Julie

Tidigare evenemang: 9 oktober
Makramé Workshop Södermalm
Senare evenemang: 13 november
Mindful Gong November