Tillbaka till alla evenemang

Breathwork & Energi Healing Ekerö

  • Ekerö Hälsorum Rodervägen 5 Ekerö Sverige (se karta)

Varmt välkomna till denna transformerande workshop tillsammans med fantastiska Henrik Larsson, facilitator inom Dimensions of Breath.

Dimensions of Breath - frigörande andning - är en fantastisk metod för att få en djupare kontakt med dig själv och läka gamla sår och trauman. Du kan även uppleva många andra positiva effekter av denna form av breathwork. Du kan till exempel få ökad klarhet och kreativitet, få en känsla av stark närvaro i din kropp och även känna en ökad kärlek och tillit till dig själv och på så sätt få en större förståelse för vem du egentligen är. Vårt medvetna jag kommer inte ihåg allt men det undermedvetna och vår kropp gör det. Under en session kan vi släppa på energier som är kopplade till gamla minnen och känslor vilket gör att vi får möjlighet att möta tidigare smärtor och trauman som har undertryckts, undvikits eller glömts bort.

Det vi inte har kunnat eller vågat bearbeta stannar i kroppen. Medveten andning kan då hjälpa till att lösa upp dessa blockeringar, föra upp dem till ytan så att vi kan känna känslorna kopplade till dem och därefter släppa taget och tillslut läka. För att du ytterligare ska komma i kontakt med ditt undermedvetna använder sig Henrik även av body work. Med bland annat tryck, strykningar och till viss del massage skapas en än starkare medvetenhet. 
Under en session kan det komma upp minnen och starka känslor men det behöver inte vara så. Speciellt de första gångerna kan det vara så att man håller emot en del eftersom det är nytt och ovant. Allt har sin tid och allt är som det ska vara. Här gäller det att låta det komma i sin egen takt.

Under workshopen ligger du och blundar på en yogmatta på golvet med en filt över dig. Du kommer att andas djupt in och ut genom munnen utan paus, till musik som är noga utvald för att hjälpa till i processen.

Det är viktigt att du är medveten om att detta är en kraftfull och aktiverande process. Innan vi startar går vi noga igenom hur andningen går till och vad du kan komma att uppleva under processen. Därefter andas vi i 1,5 timme och avslutar sedan med en stunds avslappning och en kortare sharing.

Värt att tänka på innan:

Ät lätt under dagen och helst inget nära inpå. Bär mjuka och sköna kläder (undvik helst dragkedjor och knappar). Ingen alkohol och droger.

Klassen är inte lämplig för dig som är under 18 år , gravid, har epilepsi eller en historik av psykoser.

Kom gärna 10 minuter innan klassen så du hinner landa.

Tid Måndag 20 maj kl 18:30-20:30

Plats Ekerö Hälsorum. Rodervägen 5. Huset till höger som det står Ekerö Sjöstad på. Varmt välkomna rakt in på entré-plan.

Pris 450 kr per person. Betalningsangivelse och praktisk information kommer i svars-mailet

Anmälan till julie@kbtfabriken.se Ange namn på deltagaren/deltagarna.

Fortfarande fundersam? Tveka inte att mejla henriklarsson@icloud.com

Välkommen till ditt nya jag hälsar Henrik och Julie

Tidigare evenemang: 18 maj
Makramé Workshop Ekerö