Tillbaka till alla evenemang

KAP 28 april Ekerö

Tillsammans med Ulrika Stoltz presenterar vi ännu en fantastisk workshop i KAP - kundalini activation process här på Ekerö.

KAP är en direkt energiöverföring som löser upp energiblockeringar så att din livskraft kan flöda fritt. Din intuition och din omsorg till dig själv fördjupas och förstärks. KAP hjälper dig att komma i kontakt med ditt sanna jag.

Vi välkomnar professionella Ulrika Stoltz som gästlärare i vår ljuvliga Yoga Shala på Ekerö Hälsorum.

Kom som du är ingen tidigare erfarenhet behövs. Du kommer att ligga på en yogamatta med slutna ögon och hög musik kommer att spelas under klassen. Medtag gärna extra underlag ifall du behöver ligga mjukt. Facilitatorn Ulrika rör sig fritt i rummet och aktiverar energin. Det är en naturlig aktivering av livsenergi som ger dig precis det du behöver varje gång, lita på att det som sker är det som ska ske för dig i den stunden.

KAP är inte en viljestyrd process utan allt du behöver göra är att släppa kontrollen. Vissa rör sig mycket under en klass och andra känner mer hur energin rör sig genom kroppen. Det är vanligt att känslor ger sig till känna och kommer upp till ytan, alla känslor som vill uttryckas är välkomna.

Ät gärna lätt under dagen och helst inte 2h innan en klass för bästa resultat. 
Skynda dig att boka, det här vill du inte missa!

OBS! Om du har/haft psykos, epilepsi eller är bipolär, eller gravid i 3e trimestern rekommenderar vi inte att du går på KAP.

Lärare: Ulrika Stoltz är certifierade KAP level 2 facilitator.

Tid: Sönddag 28 april kl 10:00-12:00

Pris: 500 kr. Betalningsangivelse och praktisk info kommer i vändande mail. Kvitto mailas.

Plats: Ekerö Hälsorum Rodervägen 5, Ekerö

Bokning: Bokas genom att maila ditt namn till julie@kbtfabriken.se

Hjärtligt välkomna

Tidigare evenemang: 24 mars
Gong-bad Ekerö
Senare evenemang: 4 maj
Trumbyggarkurs Ekerö 4-5 maj